Vi hjälper dig med elektricitet

Vi kan hjälpa dig när det kommer till allt som har med elektricitet att göra. Några av våra tjänster inkluderar de i rutorna nedan.

services_icon1

Installation av laddstolpar

Vi kan hjälpa dig med att installera laddstolpar. Det kan vi göra oavsett om du är privatperson, representerar ett företag eller en bostadsrättsförening. Med en laddstolpe kommer du att kunna ladda din elbil på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

services_icon1

Andra typer av elektriska installationer

Laddstolpar är inte den enda typen av elektriska installationer som vi kan hjälpa dig med, utan vi kan hjälpa dig oavsett vilken typ av installation det gäller. Det kan till exempel handla om att installera en elcentral eller olika sorters belysning.

services_icon1.png

Service och underhåll

Vi kan även förse dig med olika sorters service och underhåll i relation till elektricitet. Det kan bland annat röra sig om reparationer om det är något med din el som inte fungerar som det ska.

services_icon1

Felsökningar

Är det så att det är något med din el som är fel? Vet du inte var felet ligger någonstans? Då kan vi hjälpa dig att ta reda på det genom att göra en felsökning. Självklart åtgärdar vi det sedan också om du vill att vi gör det.