Laddstolpar BRF Örebro

Gabrielsson El AB

Välkommen till oss på Gabrielsson El AB! Vi är ett företag som sedan starten 2016 erbjudit ett brett utbud av tjänster relaterade till elektricitet till olika sorters aktörer baserade i Örebro med omnejd. Vi har under årens lopp haft ett stort antal nöjda kunder vilket vi är mycket stolta över. Just nöjda kunder är av förklarliga skäl en av de saker som är allra viktigast för oss.

När du vänder dig till oss för hjälp med laddstolpsinstallation eller andra tjänster inom elektricitet kan du räkna med ett noggrant utfört arbete som håller under lång tid. Vi ser alltid till att använda oss av produkter som håller hög kvalitet för att du ska känna dig trygg i att installationerna står sig. Dessutom har samtliga av våra elektriker relevant el-utbildning där de fått kunskap inom allt från elsäkerhet till hur installationer genomförs. Tveka inte på att höra av dig till oss på Gabrielsson El AB nästa gång du är i behov av elektriker med hög kompetens!

Vi är en miljövänlig firma

Vi på Gabrielsson El AB är också ett företag med ett miljötänk och som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder en så miljövänlig service som möjligt. För att kunna göra det använder vi oss bara av miljövänliga varor och produkter. Dessutom källsorterar och återvinner vi, och använder oss i största möjliga mån av eldrivna bilar.

För oss har det redan sedan starten varit viktigt att ha ett hållbarhetstänk i hela vår firma. Detta märks även på vårt tjänsteutbud eftersom ett av våra viktigaste områden är installationen av stolpar för laddning av elbilar. Genom detta bidrar vi till att underlätta och snabba på omställningen från fossilbilar till klimatsmarta elbilar.

Laddstolpar privatkund Örebro

Vår adress

Vi på Gabrielsson El AB har Tulpangatan 99 i Örebro som vår adress. Vi erbjuder våra tjänster åt aktörer i Örebroområdet. Du måste alltså inte vara baserad inne i själva Örebro för att kunna vända dig till oss för hjälp, utan vi erbjuder även våra tjänster till dig som är baserad i de omkringliggande orterna. Om du undrar ifall vi kan åka ut till just ditt område, hör då av dig till oss så försöker vi hitta en lösning! 

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify