Laddstolpar hus Örebro

Laddstolpar har snabba laddningstider

En av anledningarna till att laddstolpar är en förutsättning för att få bilister att börja använda sig av elbilar är att det går oerhört mycket snabbare att ladda elbilar med sådana än vad det gör i vanliga vägguttag. Om man laddar sin elbil i ett vanligt vägguttag kan det i många fall nämligen ta ett dygn eller ännu mer innan bilen blir fulladdad. Använder man istället laddstolpar tar det bara 2–4 timmar för bilen att laddas fullt.

Detta är visserligen mer tid än vad det tar att tanka en fossildriven bil. Dock är elbilar betydligt bättre för miljön samtidigt som de är billigare i drift. Med en elbil behöver du nämligen inte bekymra dig över de dyra bensinpriser som vi har i Sverige. Dagens elbilar har dessutom en lång räckvidd vilket gör att du utan problem kan ta bilen till och från jobbet för att sedan låta den ladda under natten. Med stolpar för laddning vid ditt företag eller hem slipper du slösa tid på att åka till bensinstationen. Du har helt enkelt laddstationen på hemmet eller jobbet, platserna där du spenderar mest tid!

Säker laddning

Ytterligare ett skäl till att stolpar för laddning är att föredra har att göra med det faktum att du kan ladda din elbil på ett säkert sätt med dem. Att ladda elbilar med laddstolpar innebär nämligen inte någon risk för överhettning, och på så sätt inte heller någon risk för brand, vilket är fallet om man laddar i vanliga vägguttag.

Säkerheten är självklart en central fråga när det kommer till elbilar. Våra stolpar för laddning är kvalitetssäkrade vilket innebär att de genomgått mängder av tester för att godkännas. Du kan därför känna dig helt trygg när du vänder dig till oss för din installation.

Laddstolpar för företag i Örebro

Billigare driftskostnader

Att installera laddstolpar innebär visserligen en utgift till en början, även fast det inte behöver röra sig om några större summor pengar. I det långa loppet kan du dock spara mycket pengar på att göra det, detta eftersom det som tidigare nämnt är billigare att använda sig av elbilar än fossildrivna bilar. Detta är framför allt fallet här i Sverige eftersom vi är ett av de länder med de allra dyraste bensinpriserna i hela världen. Det är dock inte något som du med en elbil behöver bekymra dig över.

Med en eldriven bil får du ned utgifterna för drivmedel med många tusentals kronor varje år. Dessa pengar kan du istället spara undan eller spendera på något du tycker är roligare än att åka till bensinmacken. Inte nog med att du gör miljön en tjänst när du installerar stolpar för att ladda din elbil, du ser alltså även till att göra plånboken en stor tjänst!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify